Ethiopia Banko Gotiti

Fermentacija: Na stanici za pranje, trešnje se prethodno selektuju Zatim se potapaju u rezervoar sa vodom kako bi se uklonile ploveće, nezrele, prezrele i defektne trešnje. Nakon uklanjanja plovaca, skida se pulpa i kafa prolazi kroz mokri proces fermentacije u rezervoarima tokom 48 sati.
Metod sušenja: Nakon fermentacije, suši se na afričkim krevetima tokom 21 dana.
Poboljšan proces: Ova kafa je deo projekta poboljšanog procesa. Ova procedura podrazumeva period fermentacije od 48 sati, tokom kojeg se stara voda svakih 24 sata zamenjuje svežom, hladnom vodom. Fermentacija se odvijala vrlo sporim tempom, sa ambijentalnom temperaturom u rasponu od 20,5 do 21°C tokom dva dana.
Premium: Ovo je Day Lot. Za ovu seriju, saradnja sa 10 farmera je pojačana . Svaki korak, od branja i skladištenja do obrade na stanici za pranje, pomno se prati i nadgleda. Ova vrsta detalja je prava retkost u Etiopiji.

Dodatne informacije

Količina

,

Prženje

,

Država

Farma

Proizvođač

Note

Cupping score

Sorta

Proces

Nadmorska visina

Spremanje

Godina berbe

Dodatne informacije

Količina

,

Prženje

,

Država

Farma

Proizvođač

Note

Cupping score

Sorta

Proces

Nadmorska visina

Spremanje

Godina berbe

Za porudžbine u vrednosti od 10.000 RSD ili više, dostava je besplatna. 

Za porudžbine u vrednosti od 10.000 RSD ili više, dostava je besplatna. 

Povezani proizvodi